SOULCYCLING & AYURVEDA — FAŽANA, PULA, BRIONI I PEROJ

SOULCYCLING & AYURVEDA (BICIKLIZAM, MEDITACIJE, COACHING I AJURVEDSKA HRANA)

 

FAŽANA, PULA, BRIONI (BRIJUNI) I PEROJ,

 28 aprila — 1. ili 2. maja 2018 — PRVOMAJSKI PRAZNICI

4 ILI 5 DANA / 3 ILI 4 NOĆENJA

 

 

 

 

★ PROGRAM: SOUL CYCLING – REKREATIVNE NENAPORNE BICIKLISTIČKE TURE UZ MORE I ZELENIM POJASOM,  UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA, NA POTEZU PEROJ — FAŽANA — PULA.
UČENJE TEHNIKA DISANJA, MEDITACIJE U POKRETU, COACHING RAZGOVORI SA CILJEM UMANJENJA STRESA. TOKOM VOŽNJI PREDVIDJENE SU PAUZE GDE ĆEMO SVE OVE TEHNIKE I VEŽBE PRIMENJIVATI.

NE PLAŠITE SE, NIŠTA PREOZBILJNO. SVE JE PODREĐENO KREIRANJU LEPOG RASPOLOŽENJA 🙂

PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.
SPROVODIĆE SE TOKOM 2 ILI 3 DANA(ZAVISNO OD TOGA DA LI SE ODLUČITE ZA 3-DNEVNI ILI 4-DNEVNI BORAVAK) I PODRAZUMEVA NAJAM BICIKLA TOKOM DANA PROGRAMA.

 

PRATEĆI PROGRAM: MASAŽE,  I UVEK PO NEKO IZNENAĐENJE. 🙂
PRATEĆI PROGRAM NIJE URAČUNAT U CENU.

FAKULTATIVNO:

IZLET NA BRIONE. PREPORUKA, NIKAKO NE PROPUSTITI!
RADIONICE PRIPREME AJURVEDSKE HRANE

PLAN AKTIVNOSTI:

  1. DAN (28.APR): DOLAZAK U RANIM POPODNEVNIM SATIMA, SLOBODNE AKTIVNOSTI, VEČERA
  2. DAN (29.APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK,CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA + COACHING MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  3. DAN (30.APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK,CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA + COACHING MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  4. DAN (1.MAJ): DORUČAK, POSETA BRIONIMA(FAKULTATIVNO) POVRATAK OKO 17H. DEO GRUPE ODLAZI, A DRUGI DEO VEČERA.
  5. DAN(2.MAJ) DORUČAK, JUTARNJA JOGA, I COACHING PROGRAM U POKRETU, RELAKSACIONE TEHNIKE. POVRATAK OKO 16H

PRIJAVITE SE NA FB EVENT, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE

 

 

★INSTRUKTOR & LIFE COACH:
MARTA JOVANOVIĆ

Marta Jovanović je trener životnih veština I joga instruktor.
Rođena je u Beogradu 1978. Diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka, odsek diplomatija.
Nakon završenih studija, zanima se za područje psihologije, na ”Akademiji uspeha” u okviru Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, završava obuku i postaje sertifikovani psihološki savetnik I trener životnih veština O.L.I. metoda.
Sertifikovani je joga instruktor i instruktor Art Yoge , od strane Joga saveza Srbije.
Drži radionice u Beogradu i Crnoj Gori, na temu razvoja, individualne koučing i psihološke sesije, kao i časove hatha yoge i art yoge (kombinacija hatha yoge, elemenata savremenog baleta, meditacije u pokretu).
Kreator je programa za lični rast i razvoj, pod nazivom Soul- fitness, akcenat je na razvoju svih nivoa bića fizičkom, duhovnom, mentalnom i emocionalnom.
Soul-fitness je neobična kombinacija joge, art joge , psihološke gimnastike. To su priče i razgovori o emocijama, o duši, o kretanjima tela i kretanjima u telu, o duhovnim strujama koje su nekada zakočene u našim mišićima o tehnikama opuštanja i prepuštanja.
Soul-fitness, jesu vežbe za dušu i telo, koje nam pomažu da živimo život koji duboko u sebi želimo. Soul-Fitness, znači biti otvoren, pronaći svoj glas. To znači biti slobodan da čuješ, vidiš, budeš iskren i neustrašiv. Radi se i o spremnosti da izgledamo “blesavo”, a da pri tom ne brinemo šta će drugi misliti, reći. Puštamo slobodno dete u sebi da se izrazi. Koristimo telo kao sredstvo, joga nam sluzi kao metod koji pomaže ljudima da napuste svoju zonu udobnosti i dopuste sebi novo iskustvo.
Soul-fitness sesije pruzaju najbolja sredstva koja će vas podstaći da krenete u pravcu samorazvoja I ostvarenja svojih zelja I snova.


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA.


ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.
NEOPHODNO JE IZVRIŠTI REZERVACIJU.


★ SMEŠTAJ:

LUKSUZNO OPREMLJENI APARTMANI «ANTONIJO». UKUPNO 5 APARTMANA. NALAZE SE U PEROJU, UDALJENI SU 800 METARA OD MORA. U OKVIRU VILE NALAZI SE I BAZEN.
SVAKI APARTMAN JE POVRŠINE 82m2. NAMENJENI SU ZA SMEŠTAJ 6 OSOBA. SADRŽE DNEVNU SOBU SA TRPEZARIJOM I KUHINJOM, U OKVIRU OVE POVRŠINE JE SMEŠTAJ ZA 2 OSOBE. PORED OVIH PROSTORIJA, U SVAKOM APP SU I DVE SPAVAĆE SOBE. SVI KREVETI SU BRAČNI.  U svakom bračnom krevetu trebalo bi da spava dve osobe. U slučaju da osoba želi da spava samostalno, potrebna je doplata. SVAKI APP IMA 3 KUPATILA!


Fotografije smeštaja na linku: kliknite ovde


★ HRANA: AJURVEDSKA, PRETEŽNO BILJNA HRANA PRIPREMANA NA LICU MESTA. PREDVIĐENI SU DORUČAK I RUČAK/ŠVEDSKI STO.


HRANU PRIPREMA: MARUŠA ERBEŽNIK Maruša Erbežnik — diplomirani ekonomista. Već od ranih godina tražila je istninski, prirodni način života. Osam godina bila je slušateljica Veda akademije u Ljubljani, je certificirani »health coach« Inštituta za integrativno zdravlje iz New yorka. Pre više od dvadeset godina upoznala se sa ayurvedom, koja ju je oduševila uz njenu logičnost, jednostavnost i efikasnost. Njezin moto je »živeti u skladu sa ciklusima prirode i bez alopatskih lekova«. Aromaterrapija je njezina strast, pa radi i masažu Aroma Touch Technique. Voli da jede domaču i sezonsku hranu, uživa u vrtlarenju i prirodi. Na odmore ide sa biciklom, prebiciklirala je sve jadranske otoke. Na našem druženju jesti čemo sezonsku hranu. U tom doba na pijaci u Puli ime več dosta lokalnog povrča, a zavisno od vremena, može biti i samoniklih biljka – divlji poriluk, divlje šparoge…..Za doručak čemo jesti domače granole, lokalni jogurt i sir, heljdine i prosene kaše, ….a za ručak ili večeru tjesteninu, riže, pite…..vjerujem, da če biti vaše borbončice zadovoljne. Kuhat čemo zajedno sa mojom prijateljicom Mojca Kurent. Ona je specijalna žena, radi kao dula, majstor je Bownove terapije.

★INDIVIDUALNI I KOMBI PREVOZ:
 Imamo više članova udruženja koji idu vlastitim prevozom, a imaju slobodna mesta. Svi zainteresovani neka nas kontaktiraju radi participiranja za troškove goriva i putarina.Za ostale preporučujemo kombi prevoz TERRA TRAVEL, iz Beograda. Prevoz je na relaciji Beograd – Peroj i Peroj – Beograd. Ukoliko bude nekoliko interesenata iz Novog Sada, organizovaćemo vožnju preko Novog Sada. Reč je o KOMBI PREVOZU je od vrata do vrata.

★ REZERVACIJE:

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVISANJE SMEŠTAJA. REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.


NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

★ INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:


SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ

POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448   

 E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA I VOĐA BICIKLISTIČKE GRUPE : Siniša Račić

 

 

Pogledajte video o Brionima:

Pogledajte video o Puli:

Pogledajte video o Fažani:

Комментарии запрещены.