ŠKOLA BIOENERGIJE I RADIESTEZIJE

 

 

INTERNATIONAL ACADEMY OF HYPNOSIS AND PERSUASION

HOLISTIČKI TERAPEUT DANIELA LUKIĆ

 

 

 

ŠKOLA BIOENERGIJE I RADIESTEZIJE — MODUL 1 EDUKACIJE — BIOENERGIJA

BEOGRAD, 16 — 17. DECEMBAR 2017.

 

Subota i nedelja od 10 – 18 h, sa pauzom za ručak u trajanju od 60 min.

Mesto održavanja: naknadno će biti objavljeno.

 

 

Isceljivanje energijom spada u najstarije oblike pomoći pri uspostavljanju ravnoteže u organizmu. Svako biće u sebi poseduje energetski potencijal. Bioenergija znači život.

Bioenergija je terapija koja može uravnotežiti i uskladiti fizičko i duhovno stanje organizma.
Terapija je usmerena na bioenergetsko polje, energetske centre i kanale po kojima energija teče kroz telo. Da pojasnimo, svaka ćelija u ljudskom telu funkcioniše uz pomoc energije, emitujući električne impulse, što zauzvrat čini elektro-magnetno bio-energetsko polje koje okružuje naša tela.

 

 

Naša bioenergija je veoma nežna i osetljiva na razne negativne uticaje kao što su stres, loša ishrana, negativna zračenja, nagle promene vremena, klime, mesta boravka i slično. Ukoliko smo dugo vremena izloženi lošim uticajima naše energetsko polje može biti izmenjeno, što se opet vremenom može negativno odraziti na naše psihofizičko stanje. Svaki živ organizam konstantno emituje bio zračenje određene frekvencije, tako se na osnovu jačine tog zračenja može i ustanoviti da li je i koji deo tela oboleo. Za vreme terapije bioenergetičar se trudi da otkloni smetnje i blokade u telu pacijenta, tako da energija može nesmetano proticati, čime se automatski olakšava proces ozdravljenja. Na taj način iscelitelj (čovek koji poseduje dovoljnu količinu bioenergije), pacijentu pomaže da dodje do izlečenja, ali se u suštini obolelo telo leči samo.

 

KOME JE NAMENJEN MODUL 1 EDUKACIJE?

SVIMA ONIMA KOJI ŽELE DA POBOLJŠAJU SVOJE PSIHO — FIZIČKO I ENERGETSKO STANJE.
ONIMA KOJI ŽELE DA NAUČE I KORISTE ENERGETSKO ISCELJIVANJE NA SEBI I DRUGIMA.MODUL 1 JE BAZA EDUKACIJE ZA BUDUĆE SERTIFIKOVANE BIOENERGETIČARE I RADIESTEZISTE.

SVI POLAZNICI KOJI USPEŠNO ZAVRŠE MODUL 1, IMAJU MOGUĆNOST DA POHAĐAJU MODUL 2 EDUKACIJE, NAKON ČEGA SE STIČE SERTIFIKAT ZA ZVANJE BIOENERGETIČARA I RADIESTEZISTE.

 

 

 

Prijavite se na Fb događaj. Pratite obaveštenja i pozovite prijatelje: KLIKNUTI OVDE

 

 

 

★O EDUKACIJI:

Izučavanje klasične i energetske anatomije.
Učenje o energetskim sistemima u organizmu.
Upoznavanje sa pravilnim kanalisanjem energije kroz energetske sisteme.
Upoznavanje sa različitim tehnikama koje se koriste u radu sa bioenergijom.
Tokom edukacije obrađuje se preko 30 obolenja koja se mogu tretirati bioenergijom.
Uz svaku tehniku, kojom se polaznici obučavaju, dobijaju se i dodatni saveti o primeni naturopatskih (prirodnih) preparata, koji deluju sinergetski u svrhu isceljivanja.

 

★ EDUKACIJU VODI:Daniela Lukić, klinički hipno-terapeut, sertifikovani trener hipnoterapeuta bioenergetičar, radiestezista i holistički terapeut.

Nakon školovanja u Beogradu, postdiplomske studije završila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Školu bioenergije i radiestezije završila je kod dr Smiljanića. Nakon bogate prakse i pručavanja svetske literature, kao i posećivanja seminara u inostranstvu, Daniela usavrašava i proširuje energetske tehnike: radiestezijska dijagnostika i isceljivanje energetskih centara i obolelih organa.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja će biti predstavljena na SVETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017.

 

 

★ CENA OBUKE: 250 eura

UKOLIKO BUDETE ŽELELI DA PONOVITE EDUKACIJU, CENA  JE 100 EURA.

 

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 50 eura ili 6250 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za edukaciju iz BIOENERGIJE. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.
Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU  putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA SLEDEĆI TERMIN EDUKACIJE.

 

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 – 0pšte informacije i uplate
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 

Комментарии запрещены.