SOUL CYCLING & ROLLERBLADING U ROVINJU — NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

SOUL CYCLING & ROLLERBLADING U ROVINJU

 

 

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI
5 dana/4 noćenja: 30.dec — 3. jan
4 dana/3 noćenja: 30. dec — 2. jan

 

 

Jedan od «najfotogeničnijih» gradića Mediterana. Bivše je ribarsko, a danas turističko mesto Rovinj-Rovigno. Rovinj-Rovigno je od davnina poznat kao grad čije klimatske odlike povoljno utiču na zdravlje. Stoga i danas ovaj grad i njegovi građani neguju dugu tradiciju održavanja mesta i »bore« se za epitet »zdravog grada« , a ostalo čini priroda. Celo je priobalje, naime, uz dvadeset i dva ostrva, zaštićena prirodna baština.Gradić će vas zavesti svojim uskim srednjovekovnim uličicama i toplim mediteranskim ugođajem. Glavna crkva —  sv. Eufemije sadrži relikvije svetice, a predstavlja jedno od najlepših baroknih ostvarenja u Istri. S platoa crkve pruža se pogled na more i mnogobrojna ostrvca u daljini.Okolina Rovinja-Rovigno isprepletena je mnoštvom rekreativnih, bike, jahaćih i pešačkih staza. Zahvaljujući moru i onome što ono pruža, od jedrenja, otkrivanja podvodnog sveta, pa do terapijskih učinaka, Rovinj-Rovigno je danas stecište turista iz celog sveta.

 

Pogledajte video o Rovinju:

 

 


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA.

 


ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.
NEOPHODNO JE IZVRIŠTI REZERVACIJU.

 

 

DOGAĐAJ IMA  2 PROGRAMA, SVAKO MOŽE  ODABRATI SVOJ! 🙂

 

 


★ PROGRAMI:

★★★SOUL CYCLING— REKREATIVNE NENAPORNE TURE KROZ GRAD, ZELENIM POJASOM I UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA UZ MORE UZ UČENJE TEHNIKA DISANJA, MEDITACIJE U POKRETU, VIZUALIZACIJE, AFIRMACIJE, MANTRE. TOKOM VOŽNJI PREDVIDJENE SU I PAUZE ZA MEDITACIJE I IZVOĐENJE JOGISTIČKIH TEHNIKA.
PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.


croatia_istra_cycling_0001

Rovinj i njegova okolina nalaze se na četiri pripremljene biciklističke staze koje su ucrtane na biciklističkim kartama Istre. Rovinj i okolinu okružuju i presecaju biciklističke staze koje se pružaju na približno 40 km a prolaze najjepšim plažama, park šumom Zlatni rt, zaštićenim ornitološkim rezervatom Palud, turističkim kampovima i hotelima. Vožnja biciklom prirodnim stazama kroz šume, uz morsku obalu ili vinskim stazama pružiće neopisivo zadovoljstvo kako profesionalnim biciklistima ili muont bikerima, tako i rekreativcima.

Ideja je da se tokom boravka u Rovinju, kao prevozno sredstvo, isključivo koristi bicikl.  Ovaj program nema nikakav takmičarski karakter i namenjen je, kako onima koji svakodnevno voze bicikl, tako i onima koji godinama nisu vozili dvotočkaše.:)
Drugog,trećeg i četvrtog dana boravka, biće organizovane vođene biciklističke ture sa «SOUL» programom.
SVAKI KORISNIK OVOG PROGRAMA ,U OKVIRU ARANŽMANA, IMA OBEZBEĐEN NAJAM BICIKLA NA DVA ILI TRI DANA.(ZAVISNO OD PAKETA KOJI ODABERE)
U SLUČAJU VREMENSKIH NEPOGODA, SATNICU ĆEMO PRILAGODITI, A U SLUČAJU DA CEO DAN PADA KIŠA(VRLO MALO VEROVATNO), ODRŽAĆE SE JOGA ČAS U STUDIJU.

PROGRAM VODE:
SANDA LUKIĆ I SINIŠA RAČIĆ

 

 

SANDA LUKIĆ — UČITELJICA JOGE I MEDITACIJA

Sanda Lukić (Sarandeep Kaur) sa jogom se prvi put upoznala u Americi 2001. godine tokom studija novinarstva. Pohađala je brojne seminare u oblasti joge, meditacije i istočnjačkih učenja. Aktivno se bavila hatha i aštanga jogom. Upoznala je gotovo sve vrste i oblike joge, a posebno je zanima naad joga (joga zvuka). Uživa u kirtanima i pojanju, kao i u učenja Swami Shivamurti, Biharska joga skola. 2014.godine prvi put je otputovala u Indiju, gde je nastavila da intenzivno radi na sebi i svojoj praksi aštanga joge. 2015.godine ponovo odlazi u Indiju, na obuku za učitelja kundalini joge (Kundalini Research Institute Teacher Training) sa jednom od najvećih učiteljica kundalini joge, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge, USA)U februaru 2016. ponovo odlazi u Rišikeš, na tečaj “ Conscious Communications “ i “Lifestyles and Lifecycles” kod svojih učitelja Gurmukh i Gurushabd. Planira da nastavi edukaciju u oblasti kundalini joge, kao i da pomogne u organizaciji do a posebno je interesuju dalje edukacije u primeni kundalini joge u terapeutske svrhe kao i Sat Nam Rasajan, umetnost lečenja putem kundalini joge. Pored joge, strast su joj ples, putovanja, strani jezici i pripremanje zdrave hrane. Zanimaju je ajurveda, kao i lečenje zvukom, upotrebom tibetanskih činija i drugih instrumenata, poput gonga.

 

 

★★★ SOUL ROLLERBLADING
REKREATIVNE TURE ROLERIMA, KOJIMA PRETHODE JOGISTIČKE TEHNIKE DISANJA I VEŽBE ZAGREVANJA. ZA POJEDINCE KOJI ŽELE DA USAVRŠE TEHNIKU, OBEZBEĐENE SU INSTRUKCIJE. VOZIĆE SE PO PO UREĐENIM STAZAMA UZ MORE.

 

PROGRAM VODE:

DRAGAN KRNETA I SANDA LUKIĆ
DRAGAN KRNETA — INSTRUKTOR ROLLERBLADINGA 

«Vozim role 25 godina, kližem i skijam. Vjezbao sam karate 10 godina tako da znam padove..ucio sam prijatelje da rolaju koji nisu nikad prije vozili role i sad ih furaju ko ‘veliki».Vozio sam down hil sa top brzinom oko 110 km/h na rolama.
Volim role i mogu reći da su mi kao produzetak nogu i volio bih  to znanje  prenjeti na druge.» 🙂

U SLUČAJU VREMENSKIH NEPOGODA, SATNICU ĆEMO PRILAGODITI, A U SLUČAJU DA CEO DAN PADA KIŠA(VRLO MALO VEROVATNO), ODRŽAĆE SE JOGA ČAS U STUDIJU.

Fakultativno: Najam bicikla 7 eura/dan

 

 

 


★★★FAKULTATIVNI PROGRAM: MASAŽE I HOLISTIČKI TRETMANI:

 

★HIPNOTERAPIJA

Kako zaviriti u podsvest, kako je uopšte spoznati i iskoristiti kao moćnog saveznika u borbi sa svakodnevnim nedaćama pitanje je kojim se bavi hipnoterapija.

Terapeut: Daniela Lukić, klinički hipno-terapeut, sertifikovani trener hipnoterapeuta i holistički terapeut.

Nakon skolovanja u Beogradu, postdiplomske studije zavrsila je na Contemporary college of Homeopathy,V.Britanija.

Kontinuirano se edukuje, posećuje svetske kongrese i donosi na na naše prostore nova znanja iz oblasti hipnoterapije. Sarađuje sa čuvenim imenima iz sveta hipnoze kao što su TOM SILVER, IGOR VITALE, MARCO PERET.

Autor je nove metode u hipnoterapiji – ENERGETSKA HIPNOZA, koja će biti predstavljena na SVETSKOM KONGRESU HIPNOTERAPEUTA U MILANU U DECEMBRU 2017.

 

★ZVUKOTERAPIJA/ZVUČNA MASAŽA
Zvučne kupke vodi Anika Petrović
Biografija i više o zvučnoj masaži na linku: kliknuti ovde

 

 

 

★ MASAŽE: 

 

 


PRIJAVITE SE NA FB DOGAĐAJ, POZOVITE I PRIJATELJE, PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE

 

 

 


★INDIVIDUALNI I KOMBI PREVOZ:
 Imamo više članova udruženja koji idu vlastitim prevozom,dva naša člana poseduju kombije, a imaju slobodna mesta. Svi zainteresovani neka nas kontaktiraju radi participiranja za troškove goriva i putarina.Za ostale preporučujemo kombi prevoz TERRA TRAVEL, iz Beograda. Prevoz je na relaciji Beograd – Rovinj i Rovinj – Beograd. Ukoliko bude nekoliko interesenata iz Novog Sada, organizovaćemo vožnju preko Novog Sada. Reč je o KOMBI PREVOZU je od vrata do vrata.

 

★ SMEŠTAJ:

Lepo uredjeni dvosobni app + trpezarija za smeštaj ukupno 5 osoba, kategorisani sa ★ a realno ispunjavaju uslov da budu kategorisani sa  4★,udaljini su 14 min hoda od plaže. Apartmani Bella se nalaze u Rovinju i nude balkon sa pogledom na more, staro gradsko jezgro i vrt. Do lokalne plaže ima od 5 do 10 minuta hoda. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan bežični internet.

Sve smeštajne jedinice imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu. Takođe sadrže trpezariju i kuhinju.

U okviru objekta nalaze se vrt i terasa sa priborom za roštilj. Gosti mogu besplatno da koriste parking.

Do restorana i prodavnica ima 2 minuta hoda. Glavna železnička stanica nalazi se u centru Rovinja, udaljenom 15 minuta hoda. Gosti hvale objekat Apartments Bella zbog izuzetne usluge.
Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Rovinj.

Pogledajte fotografije: kliknite ovde

 

 

★ HRANA:


89301699

 

Restoran Maslina: Kliknite ovde
Doručak: švedski sto
Večera: Supa, glavno jelo i salata
Izbor između klasičnih, vegeterijanskih i veganskih obroka.

★ 31. dec se hranimo u restopranu «mala Maslina», koji se nalazi u blizini jer se tada glavni restoran zatvara na jedan dan.
Mala Maslina: kliknuti ovde

 


★ REZERVACIJE:

UPLATOM REZERVACIJE DO 5. DECEMBRA STIČETE PRAVO NA PRIVILEGOVANU CENU


NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 

★ INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:

 SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ

POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448   ILI   e-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA I VOĐA BICIKLISTIČKE GRUPE : Siniša Račić

Комментарии запрещены.