GLAM YOGA, GASTORONOMY, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

GLAM YOGA, GASTRONOMY, KITESURFING &WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

ADA BOJANA, CRNA GORA,
TERMIN 1:
20 – 27. JUNA 2020.
TERMIN 2:
29. AVGUSTA – 5. SEPTEMBRA 2020.

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !
Budite i vi srećni, pridružite nam se!:)

Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net


DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI ESSENTIAL JOGU I UČESTVOVATI NA GRUPNOJ KOUČING  RADIONICI

PROGRAM ĆE SE ODVIJATI NA PRELEPIM (GLAMUROZNIM) SOJENICAMA.  ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA. ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA.

★ PROGRAM:

Svakog dana 2 časa ESSENTIAL YOGE.

Jutarnji traje 90 minuta i odvija se na sojenici. Popodnevni čas se održava na plaži i podrazumeva meditaciju u pokretu, tehnike relaksacije, pranajame, joga plesne sekvence i mnoge druge interesantne tehnike. Popodnevni čas traje 60 minuta i odvija se u ambijentu nestvarno lepog zalaska sunca.


Essential yoga program – yoga sa eteričnim uljima- je potpuno jedinstveno, terapeutsko iskustvo dizajnirano za sve ikustvene nivoe. Svaki čas je brižljivo kreiran i sastoji se od specifičnih joga asana/sekvenci uz korišćenje posebno odabranih esencijalnih ulja koja poboljšavaju fizičke i emocionalne aspekte vas koji ste na času, kako bi se ubrzalo i poboljšalo balansiranje tela,uma i duha. Zbirka ulja za ovaj događaj izabrana je iz DOTTERA kolekcije. U paru sa jogom , pomažu telu i umu da se kreću ka celovitom stanju bića.

1 SOUL BALANCE COACHING RADIONICA

FAKULTATIVNE USLUGE:
KIROPRAKTIKA I REIKI TRETMANI, KAYAKING, SUP BOARDING, WINDSURFING I KITESURFING

★INSTRUKTOR & TRENER ŽIVOTNIH VEŠTINA

MARTA JOVANOVIĆ

Marta Jovanović je trener životnih veština i joga instruktor.
Rođena je u Beogradu 1978. Diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka, odsek diplomatija.
Nakon završenih studija, zanima se za područje psihologije, na ”Akademiji uspeha” u okviru Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, završava obuku i postaje sertifikovani psihološki savetnik I trener životnih veština O.L.I. metoda.
Sertifikovani je joga instruktor i instruktor Art Yoge , od strane Joga saveza Srbije.
Drži radionice u Beogradu i Crnoj Gori, na temu razvoja, individualne koučing i psihološke sesije, kao i časove hatha yoge i art yoge (kombinacija hatha yoge, elemenata savremenog baleta, meditacije u pokretu).
Kreator je programa za lični rast i razvoj, pod nazivom Soul- fitness, akcenat je na razvoju svih nivoa bića fizičkom, duhovnom, mentalnom i emocionalnom.
Soul-fitness je neobična kombinacija joge, art joge , psihološke gimnastike. To su priče i razgovori o emocijama, o duši, o kretanjima tela i kretanjima u telu, o duhovnim strujama koje su nekada zakočene u našim mišićima o tehnikama opuštanja i prepuštanja.
Soul-fitness, jesu vežbe za dušu i telo, koje nam pomažu da živimo život koji duboko u sebi želimo. Soul-Fitness, znači biti otvoren, pronaći svoj glas. To znači biti slobodan da čuješ, vidiš, budeš iskren i neustrašiv. Radi se i o spremnosti da izgledamo “blesavo”, a da pri tom ne brinemo šta će drugi misliti, reći. Puštamo slobodno dete u sebi da se izrazi. Koristimo telo kao sredstvo, joga nam sluzi kao metod koji pomaže ljudima da napuste svoju zonu udobnosti i dopuste sebi novo iskustvo.
Soul-fitness sesije pruzaju najbolja sredstva koja će vas podstaći da krenete u pravcu samorazvoja I ostvarenja svojih zelja i snova.


HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:
Biljna i sirova hrana( većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

Hranu spremaju Janoš Baša – zaljubljenik u prirodu i dugogodišnji pobornik zdrave ishrane (biljne i sirove).
JANOŠ BAŠA:
Trenutno zaposlen u popularnom veganskom restoranu “Radost fina kuhinjica”. Radio je u hotelu “Moskva”, u prestižnom restoranu vegetarijanske i veganske ishrane –  “Glow”
Znanje sticao na brojnim seminarima i kroz iskustvo rada u poznatim beogradskim restoranima: Radost Fina kuhinjica, Mayka, Rai ketering.
Iskustvo u pripremanju hrane na joga i holističkim događajima, kao i vođenju brojnih radionica.
Usavršavao znanje kod renomiranog kuvara vegeterijanske indijske kuhinje Dejana Jovanovića – Dhanurdhara.
Ljubitelj prirode, sporta i zdravog načina života.

DOPUNA: USLED SPREČENOSTI JANOŠA DA PRISUSTVUJE OVOM DOGAĐAJU, HRANU ĆE PRIPREMATI NJEGOVA KOLEGINICA(IZ ISTOG RESTORANA) MARINA BABIĆ. MARINA POSEDUJE VELIKO ISKUSTVO U PRIPREMANJU VEGANSKE HRANE, A I SAMA JE PRIPREMALA HRANU NA NEKIM OD DOGAĐAJA AKTIVNIODMOR.NET


★KIROPRAKTIKA, REIKI I HIDŽAMA TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas (prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

★ INFORMACIJE I  KONTAKT:

VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.RANA UPLATA REZERVACIJA PODRAZUMEVA NIŽU CENU KOMPLETNOG ARANŽMANA. UPLATOM DO 10. AVGUSTA OSTVARUJETE NIŽU CENU.

★UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ.

★ SMEŠTAJ I HRANA SE UPLAĆUJU NA LICU MESTA VLASNICIMA SOJENICA, A NEOPHODNO JE UPLATITI REZERVACIJU.

★SMEŠTAJ: SA UKUSOM UREĐENE I LUKSUZNE SOJENICE HAKUNA MATATA 1 I 2

PRILIKOM PRJAVA, PRVO SE POPUNJAVA JEDNA SOJENICA, POTOM DRUGA.

HAKUNA MATATA 1: KLIKNUTI OVDE

HAKUNA MATATA 2: KLIKNUTI OVDE

★VAŽNE NAPOMENE:

ULAZ U TURISTIČKI KOMPLEKS ADE BOJANE NIJE URAČUNAT U CENU SEMINARA. NAPLAĆUJE SE PRVOG DANA 14 EURA, A VAŽI 7 DANA ZA NEOGRANIČEN BROJ ULAZAKA I IZLAZAKA ZA PEŠAKE.

ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI, REČ JE O SEMINARU, TE STOGA NE TREBA OČEKIVATI TURISTIČKE STANDARDE. PROGRAM JE RAD NA SEBI TOKOM KOGA SE MOGU DEŠAVATI PROMENE RASPOLOŽENJA. IMAJTE TO U VIDU I NE KRIVITE DRUGE. PROGRAM JE NAMENJEN DA VAM POMOGNE ALI PODRAZUMEVA IZVESNA ODRICANJA.

ADA BOJANA JE DIVLJINA. PRELEPA JE ALI NIJE ZA SVAKOGA! DA BISTE BILI NAŠ GOST I UKLOPILI SE U ATMOSFERU, POTREBNO JE DA IMATE FINU DOZU AVANTURISTIČKOG DUHA.

PRONADJITE PREKO GUGLA TEKSTOVE O ADI, KAKO BISTE BILI INFORMISANI.

U CRNOJ GORI DEŠAVAJU SE POVREMENO CREVNE VIROZE. MOLIMO DA NEKOLIKO DANA PRED PUT POČNETE DA PIJETE PROBIOTIKE I NASTAVITE TOKOM BORAVKA. ISKUSTVO JE POKAZALO DA TIME SPREČAVATE POJAVU INFEKCIJE.

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

Comments are closed.