GLAM YOGA & DETOX RETREAT NA ADI BOJANI

GLAM YOGA & DETOX RETREAT

 

ADA BOJANA, CRNA GORA, 31. AVGUSTA – 7. SEPTEMBRA 2019.

 

 

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !
Budite i vi srećni, pridružite nam se!:)

 

Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net


DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI ESSENTIAL JOGU I UČESTVOVATI NA GRUPNOJ KOUČING  RADIONICI

PROGRAM ĆE SE ODVIJATI NA PRELEPIM (GLAMUROZNIM) SOJENICAMA.  ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA. ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA.

 

★ PROGRAM:

Svakog dana 2 časa ESSENTIAL YOGE.

Jutarnji traje 90 minuta i odvija se na sojenici. Popodnevni čas se održava na plaži i podrazumeva meditaciju u pokretu, tehnike relaksacije, pranajame, joga plesne sekvence i mnoge druge interesantne tehnike. Popodnevni čas traje 60 minuta i odvija se u ambijentu nestvarno lepog zalaska sunca.

 


Essential yoga program – yoga sa eteričnim uljima- je potpuno jedinstveno, terapeutsko iskustvo dizajnirano za sve ikustvene nivoe. Svaki čas je brižljivo kreiran i sastoji se od specifičnih joga asana/sekvenci uz korišćenje posebno odabranih esencijalnih ulja koja poboljšavaju fizičke i emocionalne aspekte vas koji ste na času, kako bi se ubrzalo i poboljšalo balansiranje tela,uma i duha. Zbirka ulja za ovaj događaj izabrana je iz DOTTERA kolekcije. U paru sa jogom , pomažu telu i umu da se kreću ka celovitom stanju bića.

 

1 SOUL BALANCE COACHING RADIONICA

FAKULTATIVNE USLUGE:
KIROPRAKTIKA I REIKI TRETMANI, KAYAKING, SUP BOARDING, WINDSURFING I KITESURFING

 

★INSTRUKTOR & PSIHOTERAPEUT

MARTA JOVANOVIĆ

Marta Jovanović je trener životnih veština, psihoterapeut I joga instruktor.
Rođena je u Beogradu 1978. Diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka, odsek diplomatija.
Nakon završenih studija, zanima se za područje psihologije, na ”Akademiji uspeha” u okviru Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, završava obuku i postaje sertifikovani psihološki savetnik I trener životnih veština O.L.I. metoda.
Sertifikovani je joga instruktor i instruktor Art Yoge , od strane Joga saveza Srbije.
Drži radionice u Beogradu i Crnoj Gori, na temu razvoja, individualne koučing i psihološke sesije, kao i časove hatha yoge i art yoge (kombinacija hatha yoge, elemenata savremenog baleta, meditacije u pokretu).
Kreator je programa za lični rast i razvoj, pod nazivom Soul- fitness, akcenat je na razvoju svih nivoa bića fizičkom, duhovnom, mentalnom i emocionalnom.
Soul-fitness je neobična kombinacija joge, art joge , psihološke gimnastike. To su priče i razgovori o emocijama, o duši, o kretanjima tela i kretanjima u telu, o duhovnim strujama koje su nekada zakočene u našim mišićima o tehnikama opuštanja i prepuštanja.
Soul-fitness, jesu vežbe za dušu i telo, koje nam pomažu da živimo život koji duboko u sebi želimo. Soul-Fitness, znači biti otvoren, pronaći svoj glas. To znači biti slobodan da čuješ, vidiš, budeš iskren i neustrašiv. Radi se i o spremnosti da izgledamo “blesavo”, a da pri tom ne brinemo šta će drugi misliti, reći. Puštamo slobodno dete u sebi da se izrazi. Koristimo telo kao sredstvo, joga nam sluzi kao metod koji pomaže ljudima da napuste svoju zonu udobnosti i dopuste sebi novo iskustvo.
Soul-fitness sesije pruzaju najbolja sredstva koja će vas podstaći da krenete u pravcu samorazvoja I ostvarenja svojih zelja I snova.


HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:

Biljna i sirova hrana( većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

Hranu spremaju Janoš Baša – zaljubljenik u prirodu i dugogodišnji pobornik zdrave ishrane (biljne i sirove).
JANOŠ BAŠA:
Trenutno zaposlen u hotelu “Moskva”, u prestižnom restoranu vegetarijanske i veganske ishrane –  “Glow”
Znanje sticao na brojnim seminarima i kroz iskustvo rada u poznatim beogradskim restoranima: Radost Fina kuhinjica, Mayka, Rai ketering.
Iskustvo u pripremanju hrane na joga i holističkim događajima, kao i vođenju brojnih radionica.
Usavršavao znanje kod renomiranog kuvara vegeterijanske indijske kuhinje Dejana Jovanovića – Dhanurdhara.
Ljubitelj prirode, sporta i zdravog načina života.


★KIROPRAKTIKA, REIKI I HIDŽAMA TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas (prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

★ INFORMACIJE I  KONTAKT:

VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

★ REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. RANA UPLATA REZERVACIJA PODRAZUMEVA NIŽU CENU KOMPLETNOG ARANŽMANA. UPLATOM DO 10. AVGUSTA OSTVARUJETE NIŽU CENU.

 

★ PREVOZ JE INDIVIDUALAN, PREPORUČUJEMO KOMBI PREVOZ AGENCIJE “VITOSPRINT”, GDE POZOVAJUĆI SE NA TO DA STE GOSTI AKTIVNOG ODMORA, OSTVARUJETE POPUST, UMESTO 80 EUR ZA POVRATNU KARTU OD VRATA DO VRATA (BG – ADA B – ADA B – BG ), PLAĆATE 75 EUR.
telefon: 011/36 26 061, 064/58 68 929

 

★ SMEŠTAJ I HRANA SE UPLAĆUJU NA LICU MESTA VLASNICIMA SOJENICA, A NEOPHODNO JE UPLATITI REZERVACIJU.

 

★SMEŠTAJ: SA UKUSOM UREĐENE I LUKSUZNE SOJENICE HAKUNA MATATA 1 I 2

PRILIKOM PRJAVA, PRVO SE POPUNJAVA JEDNA SOJENICA, POTOM DRUGA.

HAKUNA MATATA 1: KLIKNUTI OVDE

HAKUNA MATATA 2: KLIKNUTI OVDE

 

★VAŽNE NAPOMENE:

ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI, REČ JE O SEMINARU, TE STOGA NE TREBA OČEKIVATI TURISTIČKE STANDARDE. PROGRAM JE RAD NA SEBI TOKOM KOGA SE MOGU DEŠAVATI PROMENE RASPOLOŽENJA. IMAJTE TO U VIDU I NE KRIVITE DRUGE. PROGRAM JE NAMENJEN DA VAM POMOGNE ALI PODRAZUMEVA IZVESNA ODRICANJA.

ADA BOJANA JE DIVLJINA. PRELEPA JE ALI NIJE ZA SVAKOGA! DA BISTE BILI NAŠ GOST I UKLOPILI SE U ATMOSFERU, POTREBNO JE DA IMATE FINU DOZU AVANTURISTIČKOG DUHA.

PRONADJITE PREKO GUGLA TEKSTOVE O ADI, KAKO BISTE BILI INFORMISANI.

U CRNOJ GORI DEŠAVAJU SE POVREMENO CREVNE VIROZE. MOLIMO DA NEKOLIKO DANA PRED PUT POČNETE DA PIJETE PROBIOTIKE I NASTAVITE TOKOM BORAVKA. ISKUSTVO JE POKAZALO DA TIME SPREČAVATE POJAVU INFEKCIJE.

 

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

Comments are closed.