RADIONICE PRIPREME PRIRODNE KOZMETIKE – LEPOTA IZ MAROKA I MIRIS ISTOKA

 

 

“LEPOTA IZ MAROKA” I “MIRIS ISTOKA” RADIONICE PRIPREME PRIRODNE KOZMETIKE

Mesto održavanja:
SKINCARE CENTAR, Tamnavska 1, 

Vračar,Beograd
Lokacija na mapi: kliknite ovde

 

 

NAUČITE DA  PRIPREMATE PRIRODNU KOZMETIKU ZA SVOJE POTREBE ILI ZA PRODAJU SVOJIM PRIJATELJIMA I POZNANICIMA. MI VAM NUDIMO KVALITETNU I CELISHODNU OBUKU, KAO I POMOĆ PRI NABAVCI NAJKVALITETNIJIH SIROVINA. 

 


SUBOTA, 7. OKTOBRA, 16 – 19h

“LEPOTA IZ MAROKA” je izuzetna radionica izrade prirodne kozmetike sa najkvalitetnijim sastojcima po kojima je ova zemlja poznata. Govorimo naravno o arganovom ulju koje je poznato po svojim anti-age svojstvima kao i u nezi kose.
Pravićemo masku za detox kože lica od marokanske gline Rhassoul. Radimo sa kvalitetnim sirovinama iz Pariza i koristimo staklenu ambalažu pri pakovanju.

Proizvodi:
1. Maska za lice
2. Krema za lice
3. Mleko za telo

Sve proizvode pravite sami i nosite ih sa sobom.

★ CENA RADIONICE: 4000 dinara

KOMERCIJALNA VREDNOST PROIZVODA KOJE NOSITE SA SOBOM JE EKVIVALENTNA CENI RADIONICE.

★REZERVACIJA: putem e-maila u sledećoj formi: Prijavljujem se za radionicu “LEPOTA IZ MAROKA” .  Dostaviti puno ime i prezime i kontakt telefon. U slučaju sprečenosti dolaska, molimo obavestite nas blagovremeno.
E-mail na koji se šalju prijave:  sinisaracic@yahoo.com
BROJ MESTA OGRANIČEN!

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 


NEDELJA, 8. OKTOBRA, 16 – 19h

“MIRIS ISTOKA” je radionica za sve ljubitelje orijentalnih mirisa. Pravićemo mirisnu kozmetiku za telo i kosu. Pravićemo mirisnu vodicu za telo body mist kao i bronzanu mazalicu za glamurozni i preplanuli izgled kože. Posvetićemo se krajevima kose i napraviti serum za hidrataciju, negu i naravno izuzetnim mirisom koji ostaje poput parfema. Radimo sa kvalitetnim sirovinama iz Pariza i koristimo staklenu ambalažu pri pakovanju.

Proizvodi:
1. Body mist – parfemska vodica
2. Bronzer mazalica za lice i telo
3. Serum za krajeve kose

★ CENA RADIONICE: 4.000 dinara

KOMERCIJALNA VREDNOST PROIZVODA KOJE NOSITE SA SOBOM JE EKVIVALENTNA CENI RADIONICE.

★REZERVACIJA: putem e-maila u sledećoj formi: Prijavljujem se za radionicu “MIRIS ISTOKA” .  Dostaviti puno ime i prezime i kontakt telefon. U slučaju sprečenosti dolaska, molimo obavestite nas blagovremeno
E-mail na koji se šalju prijave:  sinisaracic@yahoo.com

BROJ MESTA OGRANIČEN!

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 

UKOLIKO POSETITE RADIONICE OBA DANA, CENA IZNOSI 6.000 DINARA (OSTVARUJETE POPUST OD 2.000 DIN)

KOMERCIJALNA VREDNOST PROIZVODA KOJE NOSITE SA SOBOM SA OBE RADIONICE PREVAZILAZI IZNOS KOJI UPLAĆUJETE ZA OBUKU!

★REZERVACIJA: putem e-maila u sledećoj formi: Prijavljujem se za radionice “LEPOTA IZ MAROKA” i “MIRIS ISTOKA” .  Dostaviti puno ime i prezime i kontakt telefon. U slučaju sprečenosti dolaska, molimo obavestite nas blagovremeno.
E-mail na koji se šalju prijave:  sinisaracic@yahoo.com
BROJ MESTA OGRANIČEN!

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 

Radionice vodi Ivana Milunović – aromaterapeut i proizvođač prirodne kozmetike “Klementina”.

 

★ O IVANI I BRENDU “KLEMENTINA”:

Klementina je nastala pre 6 godina. Kako sam oduvek bila zaljubljenik u negu tela, ceo svoj život sam vodila računa o tome kako ću izgledati, mirisati i koje proizvode ću kupovati, a da oni zadovolje moje potrebe. Skupa opsesija – rekla bih. Mi žene jako puno trošimo novca na te stvari, nekako mehanički, ne razmišljajući preterano. Eto, ja sam imala tu sreću da porazmislim i da se usmerim u pravcu izrade prirodne kozmetike. Divan je osećaj napraviti ono što poželiš i znati tačno od čega je napravljeno.

Počela sam dosta da istražujem, da učim. Dosta sam vremena uložila u učenje. Istraživala sam  englesku aromaterapiju koja se bazira na mirisima, masažama i koristi se u spa svrhe. Tokom boravka u Parizu, učila sam o francuskoj aromaterapiji koja je posve drugačija, koncentriše se na eterična ulja, koja se izmedju ostalog koriste u svrhu lečenja. Želela sam da učim o svemu. Počela sam da ljude doživljavam drugačije, na individualnom nivou. Imam prirodno razvijenu intuiciju i na osnovu nečijeg karaktera uspevam da složim različite mirise eteričnih ulja i oduševim osobu za koju sam ih i mešala.
Inspiraciju pronalazim u sebi, crpim svoje kreativne zalihe. Pronalazim je i u drugima, posmatrajući ljude, decu i svet oko sebe. Trudim se da izgledom proizvoda zadovoljim čula. Uvek su to neke lepe boje, srećne, zanimljivi oblici, šljokice.

ŽELIM DA SVOJE ZNANJE PRENOSIM.
VIDIMO SE NA RADIONICI! 🙂

Comments are closed