GOOD VIBES – YOGA & DETOX RETREAT NA ADI BOJANI

GOOD VIBES – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI

ADA BOJANA, CRNA GORA, 1 – 11.  AVGUST 2020.

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !
Budite i vi srećni, pridružite nam se!:)

Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net


DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI JOGU, I VRŠITI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA ISHRANOM, ISKLJUČIVO BILJNOG POREKLA.

FAKULTATIVNI PROGRAM PODRAZUMEVA RADIONICE PRIPREME BILJNE I SIROVE HRANE, INDIVIDUALNE  SEANSE, BARS TEHNIKE, KIROPRAKTIKU I REIKI.

PROGRAM ĆE SE ODVIJATI NA SOJENICAMA I NA PLAŽI. ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA. ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA (PRED SAM DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA).

★ INFORMACIJE I REZERVACIJA:
SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ
TEL BROJ/VIBER/ WHATS APP: +381 638606448
E-mail: e-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.

★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ.

Aktivni Odmor” je ušao u sedmu godinu postojanja, iz sebe ima uspešnu organizaciju brojnih događaja.
Kratak istorijat i osvrt na početke možete pročitati na linku: kliknite ovde

★ČASOVI JOGE: Svakog jutra intezivniji čas joge (apsolutno prilagođeni i početnicima) u trajanju 90 minuta i kasno popodnevni čas joge (sungazing, tehnike relaksacije i meditacije u pokretu) u trajanju od 45 do 60 minuta. Jutarnji čas će se odvijati na velikoj terasi sojenice, a popodnevni na plaži (ušće reke Bojane u more – gde je najsnažnija energija).

ČASOVE JOGE VODI: 

 

HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:

Biljna i sirova hrana (većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

 


★KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO ( NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

NIKOLA PEROVIĆ se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

★SMEŠTAJ:
ZA SVE POLAZNIKE KOJI SE UČLANE U NAŠE UDRUŽENJE I UPLATE REZERVACIJU, OBEZBEĐEN JE PRELEP SMEŠTAJ: DELUX CHALET ADA BOJANA, SOJENICA

ZA FOTO GALERIJU KLIKUTI OVDE

★VAŽNE NAPOMENE:

ULAZ U TURISTIČKI KOMPLEKS ADE BOJANE NIJE URAČUNAT U CENU SEMINARA. NAPLAĆUJE SE PRVOG DANA 14 EURA, A VAŽI 7 DANA ZA NEOGRANIČEN BROJ ULAZAKA I IZLAZAKA ZA PEŠAKE.

ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI, REČ JE O JOGA DOGAĐAJU, TE STOGA NE TREBA OČEKIVATI TURISTIČKE STANDARDE. PROGRAM JE RAD NA SEBI, TOKOM KOGA SE MOGU DEŠAVATI PROMENE RASPOLOŽENJA. IMAJTE TO U VIDU I NE KRIVITE DRUGE. PROGRAM JE NAMENJEN DA VAM POMOGNE ALI PODRAZUMEVA IZVESNA ODRICANJA.

VODA NA SOJENICI NIJE ZA PIĆE, REČ JE O TEHNIČKOJ VODI. ZA POTREBE SPREMANJA HRANE OBEZBEĐUJEMO PIJAĆU VODU, A ZA OSTALE POTREBE, NABAVLJATE JE U OBLIŽNJOJ PRODAVNICI.

Pogledajte video koji oslikava ambijent Ade Bojane:

ADA BOJANA JE DIVLJINA. PRELEPA JE ALI NIJE ZA SVAKOGA! DA BISTE BILI NAŠ GOST I UKLOPILI SE U ATMOSFERU, POTREBNO JE DA IMATE FINU DOZU AVANTURISTIČKOG DUHA.

PRONADJITE PREKO GUGLA TEKSTOVE O ADI, KAKO BISTE BILI INFORMISANI.

TOKOM SEMINARA  ŽIVEĆETE U ZAJEDNICI SA NEPOZNATIM LJUDIMA. PREISPITAJTE SVOJE KAPACITETE ZA TO.

NAŠ DOGAĐAJ JE IZLAZAK I ZONE KOMFORA, BUDITE SPREMNI. TRUDITE SE DA DATE DOPRINOS HARMONIJI GRUPE.

BORAVAK NA ADI BOJANI PODRAZUMEVA DOSTA ŠETNJI, UKOLIKO NEMATE AUTOMOBIL. BUDITE SPREMNI NA TO. 

TOKOM SVIH NAŠIH DOGAĐAJA, SOLIDARNO SE ORGANIZUJEMO ZA RAZNE IZLETE, ONI KOJI IMAJU AUTO, PRIHVATAJU DA PREVEZU ONE KOJI NEMAJU AUTOMOBIL.

U AVGUSTU DEŠAVA SE POVREMENI NESTANAK STRUJE, U SKLADU S TIM, MOŽE SE POMERITI SATNICA OBROKA.

U CRNOJ GORI SPORADIČNO SE DEŠAVAJU CREVNE VIROZE. MOLIMO DA NEKOLIKO DANA PRED PUT POČNETE DA PIJETE PROBIOTIKE I NASTAVITE TOKOM BORAVKA. ISKUSTVO JE POKAZALO DA TIME SPREČAVATE POJAVU INFEKCIJE.

SVE INFORMACIJE POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/ +381 63 86 06 448 , VESNA ANDRIĆ

e-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

Comments are closed.