FACIAL CFC – EFIKASNE NEINVAZIVNE TEHNIKE REMODULIRANJA I PODMLADJIVANJA LICA – OBUKA ZA TERAPEUTE

 

 

FACIAL CFC – EFIKASNE NEINVAZIVNE TEHNIKE REMODULIRANJA I PODMLADJIVANJA LICA – OBUKA ZA TERAPEUTE

 

Beograd, 27 – 28. januar 2018.

 

FACIAL CFC  je autorski program efikasnih  manuelnih neinvazivnih tehnika remoduliranja i podmladjivanja lica. Podrazumeva individualni pristup svakom klijentu.
Prijemenjiv je kod sledeće problematike:

Obuka se sastoji od:

DIJAGNOSTIKE STANJA LICA
POSTINVAZIVNE MASAŽE LICA
LIMFNE DRENAŽA LICA
ESTETSKOG MODULIRANJA LICA
MANUELNOG MIOLIFTINGA LICA

OBUKA:

Obuka je namenjena lekarima, estetičarima, kozmetičarima, maserima, fizioterapeutima, svim zdravstvenim profilima obrazovanja, kao i svima onima koji bazično poznaju anatomiju i fiziologiju.

 

SVAKI POLAZNIK PO ZAVRŠENOJ OBUCI DOBIJA DIPLOMU.

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 50 eura ili 6250 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs cfc masaže. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva: 
Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Iznos: 50 eura
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU  putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN EDUKACIJE.

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 – 0pšte informacije i uplate
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

Ivana Blagojević, tel: +381 60 01 08 254 – stručne informacije
e-mail: ivanacfc@hotmail.com

Obuku vodi Ivana Blagojević – dipl. SKE

Biografija:

IMG_3526Ivana Blagojević od 2014. razvija CFC LD protokol zajedno sa saradnicima. Dosad je obučila preko 50 terapeuta ovom revolucionarnom anticelulit masažnom tehnikom.

Ivana  predaje na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu, Beograd, kao saradnik u nastavi na predmetima Velnes i Tradicionalne kozmetičke procedure, takođe predaje kao nastavnik u Srednjoj medicinskoj školi „Nadežda Petrović“ u Zemunu- Beograd, na predmetu Estetske nege i Masaže. Ranije je stekla dosta iskustva radeći nekoliko godina u wellness centrima u Beogradu poput City Spa Retreata, City Wellnessa i Relax centra hotela Zira.

IMG_3514Član je Medikal Spa Asocijacije Srbije (MSPAAS) od njenog osnivanja i ima funkciju predsednice Komisije za istraživanje i razvoj u programima medicinskog wellnessa. U ovoj asocijaciji angažovana je stalno na akreditovanim kursevima kontinuirane edukacije za zdravstvene radnike iz oblasti medikal-spa (turizma).


Ivana je koautor projekta 
”Jedinstveni srpski wellness koncept(2011) i koautor projekta “Šumadijski šumski hamam kao medical SPA koncept”, koji je predstavljen na Kongresu banja u Kjotu 2014. godine od strane Prim dr Gorane Isailović, predsednice MSPAAS, i koautorke ovog projekta. Sem što je kreator i trener „cervico femoralno cruralne limfne drenaže“ (CFC LD) ona je takođe i kreator i trener masaže „Hod po malinama“, kreator i trener masaže „Forest masaža“ kao i kreator tretmana „Fotobalans“.

IMG_3500Završila je srednju i višu medicinsku školu u Beogradu. Nakon završetka Više diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu. Prošle godine (2015.) diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment u Beogradu a trenutno završava master u oblasti wellnessa na istom fakultetu.
Stalno je usavršavala svoje znanje u vezi sa tehnikama oblasti wellnessa tako da je 2010. godine završila limfnu drenažu po Vodderovoj metodi. Godine 2013. završila je obuku za masažu sa tibetanskim zvučnim činijama sa muzikoterapijom. Godine 2015. stekla je sertifikat tajlandske TTC spa škole za kurs tradicionalne tajlandske masaže koji je pohađala u Bangkoku.

 

Comments are closed