EDUKACIJA ZA INTEGRISANU TERAPIJU BOLA (CUBO, MOKSIBUSTIJA I AKUPRESURNI FLASTERI)

 

EDUKACIJA ZA INTEGRISANU TERAPIJU BOLA (CUBO, MOKSIBUSTIJA I AKUPRESURNI FLASTERI)

BEOGRAD, 11 – 12. maja 2019. 

Nactive Belezza, 
Šajkaška21, 1. sprat, stan 5
Satnica obuke: Subota, 10 – 16h i nedelja 10 – 14h
Vidite na mapi: KLIKNITE OVDE

Bolna stanja utiču kako na fizičko, tako i na psihičko stanje osobe, pogotovo kad su u pitanju hronični bolovi. Zato u integrisanoj terapiji bola kombinujemo tehnike CUBO, akupresurne flastere i moksibustiju kojima najefikasnije tretiramo ne samo fizički bol, već ujedno osnažujemo organizam i njegove vitalne kapacitete. Sve tri tehnike su komplementarne i mogu se primenjivati zasebno, integrisano ili u kombinaciji sa konvencionalnom terapijom.

CUBO japanska tehnika se zasniva na stimulaciji i tretiranju vitalnih tačaka i jednostavna je za sprovođenje. Na obuci ćemo kroz praktičan rad učiti sistem i protokole za otklanjanje specifičnog bola.
Akupresurni flasteri su najnovija terapeutska metoda za tretiranje bolnih stanja i mnogih povreda. Aplikacijom flastera na odgovarajuće mesto utičemo na akupunkturnu tačku regije u najužem radijusu i time oslobađamo potreban meridijan i utičemo na uzrok problema.

U moksibustiji (terapiji moksama) se akupunkturne tačke termički stimulišu zapaljenim štapićem (moksom), napravljenim od sušenog divljeg pelina.

Ovom drevnom metodom se postižu odlični terapijski efekti jer toplota moksi prodire do tkiva, mišića i kostiju pa dovodi do stimulacije nervnog, imunog i endokrinog sistema.
Edukacija se održava u centru Nactive Bellezza i traje dva dana po 6h. Cena iznosi 150 eur i pored dvodnevne obuke podrazumeva sve materijale za rad, šeme za dalji samostalni rad i dve supervizije sa predavačem.

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 – 0pšte informacije i uplate
e-mail: sinisaracic@yahoo.com
NAJBOLJE JE POZVATI PREKO VIBERA (ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

★ OBUKU SPROVODI:
NATAŠA MARKOVIĆ – HOLISTIČAR

Živi i radi u Beogradu u holističko – edukativnom centru “Nactive Belezza”. Nakon obrazovanja u zemlji, znanja iz oblasti alternativne medicine stekla je u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj i drugim evropskim zemljama gde su gostovali predavači sa istoka. Što se tiče same refleksoterapije, znanja je sticala u najprestižnijim školama i pohađaja brojne tečajeve koji su viskoko kotirani u stručnim krugovima:
Principal Louise Keet , londonska škola refleksomasaze, Atlantic school, odesk u Riminiju, obe od 92 do 2000.god. Nešvilska skola preko učitelja iz Italije , Dien Chan zonska refleksoterapija, Thai refleksology, Baltimore school preko nemaca. Trenerski master preko firme G.M.T.2000 Milano i WBC Castrocaro , Forli. I dalje se kontinuirano edukuje.
Već dugi niz godina radi sa brojnim klijentima iz zemlje i inostranstva, kako tretmane, tako i edukacije. Edukovala je brojne terapeute iz naših najpoznatijih banja i wellness centara.

★ CENA OBUKE: 200 eura/ plativo u dinarskoj protivvrednosti 

 

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 80 eura ili 9600 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs refleksomasaže. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Iznos: 80 eura
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU  putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111

NAJBOLJE JE POZVATI PREKO VIBERA (ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN EDUKACIJE.

 

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

NAJBOLJE JE POZVATI PREKO VIBERA (ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

 

 

 

Comments are closed.