YOGA, RUNNING & DETOX NA ADI BOJANI, 16 – 23. JUN

YOGA, RUNNING & DETOX  –  CARSTVO EGZOTIKE, ZDRAVLJA I DOBROG RASPOLOŽENJA

Ada Bojana, Crna Gora, 16- 23. juna 2018.

 

 

DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI JOGU, TRČATI I VRŠITI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA UKUSNOM, SITOM, A ISKLJUČIVO BILJNOM  – DETOKS HRANOM.

U ISTO VREME, NA ISTOM MESTU, ODRŽAĆE SE KURS KITESURFINGA I WINDSURFINGA, KAO I EDUKACIJE: ŠKOLA ISCELJUJUĆEG ZVUKA I OBUKA ZA HIDŽAMA TERAPEUTE.  Ove okolnosti pogoduju organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima neke ekipe. takođe su idealni radni odmor(edukacije) i team building neke manje ili veće firme.


SVI UČESNICI ĆE BITI U PRILICI DA  FAKULTATIVNO  KORISTE PRATEĆE PROGRAME:
Radionice pripreme sirove i biljne hrane, radionice pripreme prirodne kozmetike i masaže. Ovi programi nisu deo osnovnog paketa usluga i dodatno će se naplaćivati.
Neke od tehnika masaža (zvukoterapija i hidžama tretmani) biće i besplatno dostupne svim gostima. Besplatne tehnike pružaće lica koja su na obuci.

 


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

SMEŠTAJ JE AUTENTIČAN I EGZOTIČAN –  PROGRAMI I PRENOĆIŠTE SE ODVIJAJU U KUĆICAMA NA VODI ILI KRAJ VODE.

OVO NIJE TURISTIČKI ARANŽMAN I OBJEKTI NE ISPUNJAVAJU KLASIČNE TURISTIČKE STANDARDE. ONE KOJI NISU SPREMNI DA SPAVAJU NA OVAKVIM OBJEKTIMA, POVEZAĆEMO SA VLASNICIMA KLASIČNIH APARTMANA UDALJENIH 2,5 KM.

 

★ CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.

NEMOJTE DA VAM BUDE NEPRIJATNO DA KONTAKTIRATE VESNU ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA. PRIŽIĆE VAM SVE NEOPHODNE INFORMACIJE.

 

★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:
Vesna Andrić: TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ REZERVACIJE SU NEOPHODNE.  UPLAĆUJU SE DO POPUNE KAPACITETA. KORISTE SE ZA BUKIRANJE  I UPLAĆUJU VLASNICIMA SMEŠTAJA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.

 

★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU. ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ.

 

 

 

★ PROGRAMI:

YOGA ČASOVI I TRENINZI TRČANJA. SVAKI OD PROGRAMA ODVIJAĆE SE DVA PUTA DNEVNO. NEOPHODNO JE ODABRATI GLAVNI PROGRAM, A ORGANIZATOR ĆE OBEZBEDITI, DA PORED ODABRANOG PROGRAMA, MOŽETE U JEDNOM TERMINU KORISTITI I DRUGI PROGRAM BEZ DOPLATE.

 

★ YOGA DETOX ČASOVI:
2 JOGA časa po 90 min (jutarnji i večernji)

ČAS JOGE OBUHVATA :
• Vežbanje joga položaja – asana
• Meditaciju
• Vežbe disanja – pranajama
• Duboka jogička relaksacija – joga nidra

 

Časove joge vodi sertifikovani instruktor joge
VANJA BABIĆ JivaYoga

 

 

★TRČANJE

DVA PUTA DNEVNO (PRE DORUČKA I PRE VEČERE) TRENINZI TRČANJA

TRENING OBUHVATA :

ZAGREVANJE, RAZGIBAVANJE, VEŽBE U POKRETU, TRČANJE PO PESKU, UZ OBALU

BENEFITI KOJE ĆETE DOBITI TOKOM SEDMODNEVNOG PROGRAMA TRČANJA: POVEĆANJE KONDICIJE, REDUKCIJA MASNIH NASLAGA, BRŽI METABOLIZAM, PORAVLJANJE RASPOLOŽENJA I SMANJENJE STRESA.

TRENINGE VODI: DR ALEKSANDAR BOKAREV

Doktor je stomatologije. Trener u OAK Beograd.  , atletski sudija pri ATLETSKOM SAVEZU SRBIJE. Sudio na evropskim i svetskim prvenstvima. Aktivno se bavi (28 godina) trčanjem maratona i polumaratona. Istrčao 63 maratona širom sveta i 100 polumaratona. Svakodnevno održava treninge u svom klubu. Trkač je sa ,verovatno, najvećim brojem istrčanih trka različitih profila u Srbiji.

 

 

 

 

 

 

 


HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:

HRANU PRIPREMA: JANOŠ BAŠA

Trenutno zaposlen u hotelu “Moskva”, u prestižnom restoranu vegetarijanske i veganske ishrane –  “Glow”
Znanje sticao na brojnim seminarima i kroz iskustvo rada u poznatim beogradskim restoranima: Radost Fina kuhinjica, Mayka, Rai ketering.
Iskustvo u pripremanju hrane na joga i holističkim događajima, kao i vođenju brojnih radionica.
Usavršavao znanje kod renomiranog kuvara vegeterijanske indijske kuhinje Dejana Jovanovića – Dhanurdhara.

Biljna i sirova hrana( većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

 

★ KVANTNO ODREĐIVANJE IDEALNOG JELOVNIKA I METABOLIČKOG TIPA

Zoran Bogunović je rođen 1966. Homeopata i mikrobiolog. Predstavnik je Life ordinacije za kvantnu medicinu i homeopatiju iz Beograda.
Praktičar je jedinstvnog metoda utvrđivanja metaboličkog tipa ličnosti ( proteinski, carbo ili mešoviti) na osnovu koga se određuje individualni predlog ishrane koji je potpomognut testom intolerancije i izradom predloga individualnog nutricionističkog jelovnika.
Ovim metodom postiže se prirodan način mršavljenja, gubitak štetnih masnoća, detoksikacija organizma, stvaranje zdravih navika ,a rezultat je lepši izgled i zadovoljstvo.

 

 

★ MASAŽE: 

Program masaža vodi Ćetko Ćorluka

Dugogodišnji grupni i personalni fitnes trener. Student je policijske akademije. Masažama se bavi od malih nogu. Ima istačan osećaj, magičan dodir i sposobnost da klijenta masimalno opusti. Sprovodi terapeutsku, relax tehniku, kao i dubunsko mišićnu sportsku masažu. priprema se da plasira autorsku tehniku masaže.

 

 

 

 

 

 

★ RADIONICE PRIPREME PRIRODNE KOZMETIKE

RADIONICE VODI: IVANA MILUNOVIĆ – KOZMETIKA KLEMENTINA


Klementina je nastala pre 6 godina. Kako sam oduvek bila zaljubljenik u negu tela, ceo svoj život sam vodila računa o tome kako ću izgledati, mirisati i koje proizvode ću kupovati, a da oni zadovolje moje potrebe. Skupa opsesija – rekla bih. Mi žene jako puno trošimo novca na te stvari, nekako mehanički, ne razmišljajući preterano. Eto, ja sam imala tu sreću da porazmislim i da se usmerim u pravcu izrade prirodne kozmetike. Divan je osećaj napraviti ono što poželiš i znati tačno od čega je napravljeno.  Dosta sam vremena uložila u učenje. Istraživala sam  englesku aromaterapiju koja se bazira na mirisima, masažama i koristi se u spa svrhe. Tokom boravka u Parizu, učila sam o francuskoj aromaterapiji koja je posve drugačija, koncentriše se na eterična ulja, koja se izmedju ostalog koriste u svrhu lečenja. Želela sam da učim o svemu. Počela sam da ljude doživljavam drugačije, na individualnom nivou. Imam prirodno razvijenu intuiciju i na osnovu nečijeg karaktera uspevam da složim različite mirise eteričnih ulja i oduševim osobu za koju sam ih i mešala.
Inspiraciju pronalazim u sebi, crpim svoje kreativne zalihe. Pronalazim je i u drugima, posmatrajući ljude, decu i svet oko sebe. Trudim se da izgledom proizvoda zadovoljim čula. Uvek su to neke lepe boje, srećne, zanimljivi oblici, šljokice.

 

★HOLISTIČKI TRETMANI

sprovodi ih SAMIRA ČAUŠEVIĆ

Od 2011. godine bavi masažom i radom sa telom.

Reiki je Master, terapeut drevnih tehnika (pomoću moski, šupljih sveća, ventuta i hidžama tehnike.
2014. godine pokreće centar zdravog življenja u kojem organizuje i ujedno završava mnoge radionice za rad na sebi i drugima: od tehnika disanja, meditacije, intenziva, primjene homeopatije u akutnim stanjima, nutricionizma i šamanizma.

 

 

 

★ZVUČNE MASAŽE/SOUND HEALING, GONG KUPKE

Sprovode SILVANA LESKOVAR I MIRJANA MAKSIMOVIĆ
Voditeljice Peter Hess akademije za EX YU područje.  Silvana: Sound Massage Practitioner – Singing bowls- Peter Hess Institut, Germany, 200, Tibetan singing bowls – Santa Ratna Shakya, Nepal, 2008Gong- Don Conreaux, Slovenia, Croatia, 2011, Tuning forks by John Beaulieu, Swiss, 2011, Cristal bowls and Tuning forks – Ohmpuncture by Peter J. Gouw, Holland, 2011, Djembe drums workshop held by Sam Bushara, Croatia, 2010, Sound therapy by Johnathan Goldman, SAD, 2011, Gong Practitioner by Sheila Whitaker, College of Sound Healing, UK, 2011/2012Gong Therapy – Elisabeth Dierlich – Switzerland – 2012/2013, Gong Therapy – Mehtab Benton – Great Britain – 2014
Mirjana: Sound Massage Practitioner – Singing bowls- Peter Hess Institut, Germany, 2007, Tibetan singing bowls – Santa Ratna Shakya, Nepal, 2008, Djembe drums workshop held by Sam Bushara, Croatia, 2010, Gong Therapy – Mehtab Benton – Great Britain – 2014.

 

 

★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:


Vesna Andrić: TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

 

 

 VAŽNA NAPOMENA: PROGRAM ĆE SE DELOM ODVIJATI U TURISTIČKOM KOMPLEKSU ADA BOJANA, GDE SE DNEVNO ULAZ NAPLAĆUJE 2 EURA ZA PEŠAKE, A 6 EURA ZA AUTOMOBILE. ulaznica se plaća jednokratno i važi za ceo dan. Svi su u obavezi da prvog dana prikupe novac za ulaz, koji će biti predat turističkom kompleksu.

 

 

ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA: SINIŠA RAČIĆ

 

 

Sa jednog od naših prethodnih događaja na Adi Bojani:


One Comment

  1. Postovani,sve sto sam vidjela u prilogu veoma mi se dopalo.Koliko kosta sve to?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.