LETNJI INTENZIV PORODIČNIH I BIZNIS KONSTELACIJA NA ADI BOJANI

 

 

LETNJI INTENZIV PORODIČNIH I BIZNIS KONSTELACIJA 

 

5 – 12. AVGUST, ADA BOJANA

 

 

Spajamo najbolje nasleđe tradicionalne i savremene medicine u svrhu negovanja duše i tela. To nas dovodi do ispunjenog života sa smislom i svrhom.

 

Metoda porodičnih biznis konstelacija je terapeutska metoda tradicionalne medicine koja radi sa individualnim i porodičnim nesvesnim. Ona se bavi higijenom svesti. Otpuštanje tereta i nagomilanih stresova, trauma, te tuđih uloga i odgovornosti se zapravo jedino sasvim može otpustiti na nivou gde je i nastalo – često u našem nesvesnom delu. I zato često imamo utisak nemoći kada trebamo da učinimo nešto za sebe, nešto drugačije od drugih članova porodice ili od društva u kome živimo. Svaka važna promena iziskuje tu hrabrost da budemo drugačiji i da se spojimo sa sobom, sa svojom istinskom snagom. Da, to je moguće! I upravo se ova dva dana sastajemo da bi smo na tome radili – pojedinca po pojedinca. Svako ko bude želeo može postaviti svoju temu, svoj rad, i gledati kako se ovom metodom ispred njegovih/njenih očiju razrešava simptom koji muči i pritiska, i to na nivou gde je i nastao.
Ostali mogu samo učestvovati i samim tim doprineti svom blagostanju kroz svaku od zadatih uloga u tuđim radovima.

Porodični raspored ili porodične konstelacije su jedna od metoda tradicionalne medicine koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije ozvaničilo prema čl. 6. Pravilnika o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (Službeni glasnik Republike Srbije, br.119 оd 14. decembra 2007).

 

 

 

TEME NA KOJIMA SE RADI: porodični odnosi, partnerski odnosi, poslovni i zdravstveni izazovi.

 

★PROGRAM : SVAKOG DANA DVOČASOVNA RADIONICA PORODČNIH I BIZNIS KONSTELACIJA

 

 

★FAKULTATIVNI PROGRAM: JOGA ČASOVI I FITNES TRENINZI (U JUTARNJIM SATIMA) I MASAŽE, RADIONICA PRIPREME PRIRODNE KOZMETIKE.

 

 

 

★ O TERAPEUTU:

 

DR KATARINA RAKITA:

 

 

Posle 25 godina kliničkog iskustva kao specijalista anestezije, reanimacije i intenzivne terapije, radeci sa najtezim i kritično obolelim bolesnicima i posle uspešno završene edukacije za sistemskog porodičnog terapeuta metode Porodični raspored – poredak ljubavi, na jedan novi, integrativni način pristupamo pojedincu, pronalazeći skrivene dinamike, uronjene u nesvesni deo nase ličnosti, koje nas, ako dovoljno dugo traju ili su dovoljno intenzivne, na kraju razboljevaju i na fizičkom nivou.
Koristeći morfogenetsko polje, kao neinvazivnu i potpuno neškodljivu dijagnostiku,dobijamo mogućnost da proniknemo u uzroke bolesti, koji su ponekad vezani trasngeneracijski.

 

★ INFORMACIJE:
SVE INFORMACIJE POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/WHATS APP +381 60 44 97 111, Siniša Račić

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

★ REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.

 

 

★VAŽNE NAPOMENE:

IZMEDJU DVA KRAKA REKE BOJANE, NA KRAJNJEM JUGU JADRANA, NIKAO JE BISER PRIRODE, REČNO OSTRVO – ADA

ADA BOJANA JE PRIRODNI REZERVAT, GDE SU U SAVRŠENOJ RAVNOTEŽI SVIH 5 ELEMENATA.

ZEMLJA – NAJSITNIJI BISERNI PESAK KOJI NEGUJUĆI NAŠA STOPALA, POMAŽE DA SE POVEŽEMO SA MAJKOM ZEMLJOM

VODA – OTVORENO MORE IDEALNOG SALINITETA
VAZDUH – VETAR KOJI SVAKO POPODNE ČINI PRIJATNIM BORAVAK NA PLAŽI
VATRA – SUNCE U SREDINI BEZ INDUSTRIJE I DRUGIH ZAGAĐIVAČA, U SVOM PUNOM SJAJU
ČOVEK – KOJI BORAVEĆI NA ADI BOJANI OBJEDINJUJE SVE OKO SEBE, UNUTAR SEBE.

POSEBNA ATRAKCIJA I PREDNOST OVOG TURISTIČKOG KOMPLEKSA JE DIVLJA PRIRODA, POVREMENO I SUROVA. ZA KOJU JE POTREBNA FINA DOZA AVANTURISTIČKOG DUHA I ŽELJA DA SE SUSRETNETE SA SAMIM SOBOM,  SVOJIM REAKCIJAMA, UPRAVO U OVAKVOM OKRUŽENJU.

OVO JE MESTO ZA SVE ONE KOJI VOLE ŽIVOTNE IZAZOVE, A KOJIMA ADA OBILUJE.

LUKSUZ I KOMFOR OVOG „HOTELA“ OGLEDA SE U BROJU NEBESKIH ZVEZDA, KAO I TIŠINE KOJA VAM JE UVEK DOSTUPNA

 

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

 

Comments are closed.