NOVOGODIŠNJI PRAZNICI U ROVINJU – AKTIVNI ODMOR (biciklizam, joga i lifecoaching)

 rovinj-nova-godina

BICIKLIZAM, YOGA & LIFE COCHING ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE
ROVINJ, 31/12/2016 – 3/1/2017.

 

 

Jedan od “najfotogeničnijih” gradića Mediterana. Bivše je ribarsko, a danas turističko mesto Rovinj-Rovigno. Rovinj-Rovigno je od davnina poznat kao grad čije klimatske odlike povoljno utiču na zdravlje. Stoga i danas ovaj grad i njegovi građani neguju dugu tradiciju održavanja mesta i »bore« se za epitet »zdravog grada« , a ostalo čini priroda. Celo je priobalje, naime, uz dvadeset i dva ostrva, zaštićena prirodna baština.Gradić će vas zavesti svojim uskim srednjovekovnim uličicama i toplim mediteranskim ugođajem. Glavna crkva –  sv. Eufemije sadrži relikvije svetice, a predstavlja jedno od najlepših baroknih ostvarenja u Istri. S platoa crkve pruža se pogled na more i mnogobrojna ostrvca u daljini.Okolina Rovinja-Rovigno isprepletena je mnoštvom rekreativnih, bike, jahaćih i pešačkih staza. Zahvaljujući moru i onome što ono pruža, od jedrenja, otkrivanja podvodnog sveta, pa do terapijskih učinaka, Rovinj-Rovigno je danas stecište turista iz celog sveta.

 

Pogledajte video o Rovinju:

 

 

DOGAĐAJ IMA  3 PROGRAMA, SVAKO MOŽE  ODABRATI SVOJ! 🙂

 


★ PROGRAMI:

 

★★★BICIKLISTIČKI PROGRAM – REKREATIVNE NENAPORNE TURE KROZ GRAD, ZELENIM POJASOM I UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA UZ MORE.

croatia_istra_cycling_0001Rovinj i njegova okolina nalaze se na četiri pripremljene biciklističke staze koje su ucrtane na biciklističkim kartama Istre. Rovinj i okolinu okružuju i presecaju biciklističke staze koje se pružaju na približno 40 km a prolaze najjepšim plažama, park šumom Zlatni rt, zaštićenim ornitološkim rezervatom Palud, turističkim kampovima i hotelima. Vožnja biciklom prirodnim stazama kroz šume, uz morsku obalu ili vinskim stazama pružiće neopisivo zadovoljstvo kako profesionalnim biciklistima ili muont bikerima, tako i rekreativcima.

Ideja je da se tokom boravka u Rovinju, kao prevozno sredstvo, isključivo koristi bicikl.  Ovaj program nema nikakav takmičarski karakter i namenjen je, kako onima koji svakodnevno voze bicikl, tako i onima koji godinama nisu vozili dvotočkaše.:)
Drugog i trećeg dana boravka, biće organizovane vođene biciklističke ture.
SVAKI KORISNIK OVOG PROGRAMA ,U OKVIRU ARANŽMANA IMA OBEZBEĐEN NAJAM BICIKLA NA  TRI DANA.
★CENA PROGRAMA: 150 EURA
Podrazumava trodnevni smeštaj sa popupansionom u restoranu, najam bicikla na 3 dana i dve vođene biciklističe ture u trajanju po 2 sata.
Fakultativno: Joga čas sa aromaterapijom ili gong kupka, dodatno se naplaćuje 8 eura.
Cena ne podrazumeva prevoz. Predlažemo kombi prevoz agencije TERRA TRAVEL, iz Beograda i, ako budemo imali dovoljno zainteresovanih, iz Novog Sada do Rovinja. Prevoz je od vrata do vrata.

 

 

★★★YOGA PROGRAM : Hatha i Kundalini yoga časovi, gong kupka, aroma terapija


yoga-centar-sadhana-photos-82625_0
Prvog dana događaja, predviđena je gong kupka – meditacija i aroma terapiju esencijalnim  uljima DOTTERA u trajanju od 75 minuta. Ovo će doprineti okrepljenju nakon puta.
Drugog dana događaja (1. januara), predvidjen je kundalini joga čas, sa temom blagostanja u Novoj godini. Čas traje 90 min
Trećeg dana događaja predviđen je hatha yoga čas uz aroma terapiju. Čas traje 90 min.

 

384691_2524580207137_14653790_n
Časove joge vodi Sandra Bajramović – sertifikovani hatha i kundalini yoga učitelj, masažoterapeut i alternativni terapeut.

Edukovala se u Indiji. Živi i radi u Rovinju. Sprovodi aromamasaže,tradicionalnu tajlandsku masažu, ayurvedske masaže i tehnike poput shirodhare, abhyange i bastija. Izradjuje prirodnu kozmetiku. Voli plesati i slikati.
★CENA PROGRAMA: 150 EUR
Podrazumava trodnevni smeštaj sa polupansionom u restoranu, jednu gong kupku sa aroma terapijom, 1 kundalini joga čas sa aroma terapijom i 1 hatha joga čas sa aroma terapijom.
Fakultativno: Najam bicikla 7 eura/dan
Cena ne podrazumeva prevoz. Predlažemo kombi prevoz agencije TERRA TRAVEL, iz Beograda i, ako budemo imali dovoljno zainteresovanih, iz Novog Sada do Rovinja. Prevoz je od vrata do vrata.

 

 ★★★LIFE COACHING SEMINAR : “Make the best of the next”


life-coachingDonesite dobru odluku, preuzmite odgvornost i kreirajte zajedno sa nama najbolju godinu do sada na seminaru “ Make the best of the next” koji će se održati u Rovinju od 31.12. do 3.01.

Okolnosti nikome nisu idelane, ali gde god da se nalazite u ovom trenutku vašeg života možete napraviti jedan veliki korak napred i time 2017 učiniti najboljom godinom do sada. Odluka je na vama!

 

Na ovom seminaru bavićemo se temama:

Kako da kreiramo lepu i uspešnu godinu

Kako da postanemo osoba koja želimo biti

Kako da nas entuzijazam ne napusti već posle par dana

Kako kreirati dnevne navike koje vode kao uspehu

Kako istrajati i zaista postići ono što želimo

Tri dvočasovna predavanja biće sasvim dovoljna da u Novu godinu krenete osnaženi, ohrabreni i sa jasnim planom kuda i kako do najbolje verzije sebe i života kakvog želite.


Seminar vodi Dragana Bačanek –  savetnik za lični razoj i predavač


dragana_banacek1-660x330Dragana Bačanek je savetnik za lični razoj i predavač.
Više od deset godina radi jedan na jedan sa klijentima, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja i prosperiteta. Poznata je kao vrlo autentičan i inspirativan predavač, koji dotiče kako um tako i srce i pokreće na promene, rast i razvoj klijenata.
Na Fakultetu za menadžment je dilomirala na temu „Nauka o uspehu“, a svoju edukaciju nastavila je u centrima za duhovni razvoj u Italiji i Americi.
Dragana u onome što radi, spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene na razvoj svesti i ljudskog potencijala. 
Više o autoru seminara:
 www.lifecoach.rs

★ CENA ARANŽMANA:  200 eura
Cena podrazumeva tri dvočasovna predavanja, pisani materijal i kratke lične konsultacije sa Draganom Bačanek+ trodnevni smeštaj na bazi polupansiona.
Fakultativno:
Najam bicikla 7 eura/dan, joga čas sa aromaterapijom ili gong kupka dodatno se naplaćuje 8 eura.
Cena ne podrazumeva prevoz. Predlažemo kombi prevoz  agencije TERRA TRAVEL, iz Beograda i, ako budemo imali dovoljno zainteresovanih, iz Novog Sada do Rovinja. Prevoz je od vrata do vrata.

 

 

★★★FAKULTATIVNI PROGRAM: MASAŽE I HOLISTIČKI TRETMANI

14914608_1565681940112495_535332823_n Sprovodi Igor Horvat – alternativni terapeut
Terapeutskim i iscjeljiteljskim radom bavi se vec dugi niz godina. Edukovao se kod Zdenka Domančica u Sloveniji, te zavrsio skolu za medicinsku i shiatsu masazu, u centru Sirion u Zagrebu. Autor  je i svog vlastitog metoda rada, koji ima korene u bioinformacijskoj medicini i noetickoj nauci. Terapeutskim i iscjeljiteljskim radom bavi se vec dugi niz godina

Holisticki tretmani i masaže ukljucuju: bioterapiju, quantum touch,te shiatsu i medicinsku masažu. Osim bioterapijskih tretmana i masaža, moguć je i individualni rad sa klijentima (metodom koji dolazi iz finske psihoterapijske prakse, a zove se open dialog) za one koji žele malo dublji i ozbiljniji rad koji će doprineti da se opuste, transformišu blokade i i  ozdrave svoj energetski potencijal.

Pored tretmana koje sprovodi Igor, našim gostima su na raspoloaganju tretmani koje izvodi Sandra Bajramović – joga instruktorka i terapeut, a to su: aromasoul masaža, tradicionalna tajlandska masaže, abhyanga, aroma terapija s kristalima i shirodhara.
Svaka od tehnika koje sprovode terapeuti biće predstavljena na samom događaju.

 

★ SMEŠTAJ:

SONY DSC
Dvokrevetni sobe, dvokrevetni studiji, trokrevetni i četvorokrevetni app, sa jednom ili 2 sobe, trpezarijom/kuhinjom i kupatilom.
Sobe, studiji i app su kategorisani sa , udaljini su 70 metara od mora, na 5  minuta pešačkog hoda od glavnog trga u starom gradu. Kvart u kome je smeštaj, smatra se najboljom pozicijom za stanovanje u Rovinju.
Detaljnije o smeštaju + fotografije: KLIKNUTI OVDE

SONY DSC

 

 

★ HRANA:


89301699
Restoran Maslina: Kliknite ovde
Doručak: švedski sto
Večera: Supa, glavno jelo i salata
Izbor između klasičnih, vegeterijanskih i veganskih obroka.

 


★ REZERVACIJE:

Uplaćuju se u iznosu od 50 
Iznos je moguće  uplatiti dinarski ili u kunama po gornjm(kupovnom deviznom) kursu u menjačnicama.
Za Beogradjane, moguće je zakazati sastanak za ličnu uplatu rezervacije.
Račun za uplatu iz Srbije:
Sanja Čolić
Raiffeisen Banka
Broj računa: 265-0000000594442-26
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 62 577 492) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za Novogodišnji događaj u Rovinju. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.
Račun za uplate iz Hrvatske:
Sanja Čolić
Raiffeisen bank, broj računa: 3234981553
IBAN: HR 3424840083234981553
Napomena: pre i nakon uplate kontaktirati organizatora, kako bi se povezala uplata!
Potrebno je poslati sms (na broj +381 62 577 492) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za Novogodišnji događaj u Rovinju. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva:
Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Sanja Čolić
Adresa: Ljube Vučkovića 17
Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Sanji putem vibera ili sms-a  sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 

★ INFORMACIJE I REZERVACIJE:

1Sanja Čolić
Telefon, Viber: +381 62 577 492
FB: KLIKNITE OVDE

 

 

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

img_6716

Comments are closed